1 reactie

  1. binnemans danny Beantwoorden

    Sorry dat ik het moet zeggen Bpost is de post niet meer van vroeger , laat soms de wensen over.
    1ste klacht brieven die nooit aankomen bij de bestemmeling ,al verschillende malen gebeurt en bij mensen die ik ken waar brieven zijn opengescheurd en inhoud is uitgehaald.
    2 de klacht van vandaag , ik stuur een brief naar booischot ,wordt in antwerpen afgestempeld ,en ik krijg die in mijn bus terug , niets aan de brief te zien onwaarschijnlijk zoiets , nee ik ben niet content van de post behandeling , zelfs de facteur ziet niet dat die brief voor booischot was , erg vind ik dat en ik mag dan niet in mijn gemeente bij de post gaan werken omdat ik geen auto heb maar wel een rijbewijs ,alez zal maar weer ne postzegel gebruiken zeker en alles uitpakken en terug inpakken. Hopend op een tegen bericht !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *