2 reacties

  1. Berghmans Monique Beantwoorden

    Reeds 2 maal post niet gekregen, een doodsbrief die zeker verstuurd is en een factuur v.d. syndicus. Andere personen hebben het wel gekregen, daarom maar een kopie aangevraagd. Wie betaald de boete als ik niet op tijd betaal? Regelmatig steken er brieven van andere personen in onze brievenbussen waarvan de naam en het adres correct is en toch in een verkeerde brievenbus. Zelfs brieven van een gans andere straat komen bij de buren en bij ons in de brievenbus terecht. Zelfs postbode op aangesproken, met als antwoord: zal een collega geweest zijn. Niet iedereen is zo eerlijk om de verkeerde post die ze gekregen hebben bij de juiste persoon te bezorgen.

  2. Van de Leest Herman Beantwoorden

    Dit is echt geen bedeling meer, veel te laat en ook helemaal geen bedeling hier in de Antoon van Dijcklaan, ook veel post van buren hier in de bus, neen mijn vader was ook postbode 42 jaar lang, dat was zoals het hoorde.
    Concurentie zal jullie de das omdoen, ik hoop zo snel mogelijk. Voor u als lezer sorry want je zal er ook niks kunnen aan doen vrees ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *